dimecres, 7 de desembre del 2011

Dia 21 de desembre, a l'institut, 10 cèntims teatre




Allò que els nostres néts haurien de saber de nosaltres, petita forma:
 
Us proposam les PETITES FORMES o teatre a domicili,

la petita forma consisteix a representar una història d’uns 20-30 minuts, a la sala d’estar de casa teva; qui diu sala d’estar diu jardí; o altres espais de casa.

Proposam anar a les cases de la gent a mostrar com és la nostra feina, per donar-nos a conèixer, per fer nous amics, per trobar gent que ens vulgui seguir en la nostra aventura teatral!

Convida als teus amics, veïns, companys de feina...i transforma per una nit el teu menjador o el teu jardí en una sala d’espectacles, un lloc on els actors i els espectadors compartiran les emocions causades per la representació i els records particulars de la teva llar.

Més arriscat, més viu, més humà, el teatre a domicili, teixeix una interacció forta i genuïna entre els espectadors i els actors. El nostre enfocament és barrejar-nos amb els convidats per formar part de la reunió, ja que creiem que el teatre, a més de ser un entreteniment, és una font de complicitat i de calor entre la gent.

Acollir un espectacle a domicili és gratuït per a l’amfitrió i per als convidats, que tan sols han de col.laborar amb la seva voluntat!

Dia 21, a les 20 h, representarem a l'IES Guillem Sagrera un trosset (petita forma) del nostre espectacle: allò que els nostres néts haurien de saber de nosaltres.

Sinopsi de l'espectacle:
 
Na Xisca, en Lluís i na Irene, és a dir, nosaltres mateixos, una estudiant , un exmariner i una metgessa, ens trobem després de deu anys en una nit de pluja d’estels , punt de partida d’un viatge pels nostres desitjos i somnis en passat , present i futur.

Desitjar un Dàlmata amb totes les forces i que es converteixi en una tortura xinesa, no tirar la tovallola malgrat  saber que la probabilitat d’èxit és del 0’00001% i haver d’admetre que no t’espera cap glòria especial a la vida  són algunes de les  nostres  raons per pensar que lluitar pels somnis és dur, que viure’ls no és fàcil però que renunciar a ells pot ser encara més dolorós.