divendres, 23 de març del 2012

COMPROMESOS AMB LA NOSTRA LLENGUA

Avui dia 22 de març ens hem fet aquesta foto perquè la Conselleria d'Educació ha enviat un escrit al director dient-li que s'havia de llevar el llaç de la campanya "Enllaçats pel català".

Amb aquesta acció volem manifestar que l'institut Guillem Sagrera duu 33 anys caminant cap a la normalització i lingüística i la cohesió social i que ho continuarem fent encara que els nostres governants vulguin que la nostra llengua retrocedeixi.


 Notícies d'actualitat relacionades amb el suport a la llengua catalana publicades al Diari de Balears
http://dbalears.cat/actualitat/balears/els-lla-os-no-son-banderes-ni-cartells-sino-un-simbol.html
 http://dbalears.cat/actualitat/balears/la-uib-mostra-el-seu-suport-a-les-mobilitzacions-pel-catala.html
http://dbalears.cat/actualitat/balears/l-ocb-vol-convertir-la-manifestacio-de-diumenge-en-una-festa-per-la-llengua.html
http://dbalears.cat/actualitat/balears/jaume-bonet-avisa-que-no-deixara-la-vaga-de-fam.html http://dbalears.cat/actualitat/opinio/la-uib-agafa-l-estendard.html
http://dbalears.cat/actualitat/balears/isidor-mari-mai-no-s-havia-fet-una-politica-linguistica-tan-temeraria.html
http://dbalears.cat/actualitat/cultura/descarrega-t-la-can-o-llengua-per-a-l-amor-de-victori-planells-gratuitament.html

1 comentari:

Jaume Mateu Janer ha dit...

ni un pas enrera en la nostra llengua! i ho demostrarem aquest diumenge 25 a les 18h a la plaça espanya, igual que ja ferem l'any 1977 a favor de l'autonomia, com ja férem l'any 1995, a on més de 30mil persones en congregaren per fer una cadena humana per la llengua, de la mateixa manera que l'any següent comparagueren més de 20mil persones a la plaça major reivindicant els seus drets històric amb una mosaic a on posava: "Som comunitat històrica", també cal anomenar que l'any 1999 es reunirem 25mil persones sota un lema, "Per uns Governants que defensin la llengua" i per acabar el 2007 més de 30mil persones es posaren d'acord per deixar ben clar que "El futur és nostre."
Al cab i a la fi sempre són les mateixes històries, però ja és ben hora que aturem els atacs contra la llengua pròpies de les Illes Balears, CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA! així donc... diumenge tothom a les 18h a la plaça espanya!